De vertaling van Godfrey Bloom vindt u hieronder.

Europarlementariërs verrijken zich wéér met extra  € 1500.-- p.m, ten koste van steeds meer inleverende burgers. Dit ondanks protesten. Zelfs van Baalen baalt. Zie: Hier blijft uw belastinggeld.

Bent u daar tegen.. stuur dan een mail

 

Euro Parlement is Instituut van Diefstal

aldus Godfrey Bloom:

   https://www.youtube.com/watch?v=CBVFpYN0iNo&list=PLGKB2ck1gWKJtMLujCoXWCrOx3-ET0s06

Vertaling:

Meneer Bloom, u krijgt 1 minuut.

Wel meneer de President, ik ben eigenlijk geprikkeld door een groot Amerikaans filosoof, Mary Rothbart, die zegt dat de staat een instituut van diefstal is, geschreven in Hoofdletters. Belasting is vrijwel niets anders dan een systeem waarmee politici en bureaucraten, geld stelen van de burgers, om het schaamteloos te verkwanselen. Deze plek vormt geen uitzondering.

Fascinerend genoeg.... en ik weet werkelijk niet hoe u een pokerface weet op te houden, als u het heeft over belastingontduiking.

De gehele EU commissie en alle ambtenaren ontwijken belastingbetaling! Jullie betalen geen belasting zoals de burgers belasting betalen! Jullie hebben allemaal speciale dealtjes. “Compensatie belastingtarieven”, “hoge belastingdrempels”, “geen eigen bijdrage pensioen regelingen”, Jullie zijn de grootste belastingontduikers van Europa! En kijk jullie nu orakelen!

Nou... de boodschap komt goed aan bij de de mensen thuis in de Europese Unie. Jullie zullen ontdekken dat EU-sceptici er achter komen in juni, in toenemende getale.... en ik zeg je: Het wordt nog erger, als de mensen jullie cijfers ontdekken, zal het niet lang meer duren dat ze deze kamer zullen bestormen. Ze zullen jullie opknopen..... en ze hebben volkomen gelijk!

http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/26797/

Al negentien jaar keurt de Europese Rekenkamer de begroting af. Kees Vendrink, lid van de Nederlandse Rekenkamer laat zich donderdag kritisch uit in het actualiteitenprogramma EenVandaag over de verantwoording van besteding Europees subsidiegeld.

Sinds de oprichting van de Europese Rekenkamer in 1975 is de begroting van de EU geen enkele keer goedgekeurd. Elk jaar worden er vraagtekens gezet bij het uitgeven van grote bedragen. Zo is er in 2012 geen verantwoording gegeven over een bedrag van zes miljard euro. Onaanvaardbaar vindt Vendrik. Hij wil duidelijkheid over hoe het  geld wordt besteed:

"Ik vind het veel geld. En ik vind het eerlijk gezegd ook onaanvaardbaar. De stelregel in de democratie is we betalen met z’n allen belasting om allerlei voorzieningen te betalen. Onderwijs, gezondheidzorg, infrastructuur, politie. Er gaat ook geld naar Europa om ook vanuit dat niveau voorzieningen te betalen. En volgens mij is er een ding wat we allemaal willen. Zekerheid dat publiek geld dat we met z’n allen via belastingen bij elkaar brengen dat dat geld goed besteed wordt. En goed wil zeggen; zoals het afgesproken is met het parlement."